Svårt att hitta kontor i Stockholm?

Det är inte jättelätt att hitta ett bra kontor i Stockholm. Det tar tid, och blir ofta ganska dyrt också. Det finns dock ett smartare sätt - hyr in dig på ett kontorshotell i Stockholm. Det är lite som att hyra en lägenhet, men utan att behöva stå i bostadskö i 15 år. 

Vem kan ha nytta av ett kontorshotell?

Alla som driver ett företag egentligen, och som söker ett kontor. Det kan vara så att du är en frilansande skribent, eller så är du en del av ett stort företag som är i en expansionsfas och som inte vill lägga tid och energi på att bygga ut sitt kontor. Kort sagt så är kontorshotell en bra lösning för alla som har ett behov av ett kontor. 

Vad ingår?

Det är givetvis lite olika beroende på vem du vänder dig till men om du kollar in kontorshotellsgruppen, som du hittar genom att klicka här, så får du:

  • Bemannad reception
  • Loungeområden
  • Matsal och kök
  • Konferensrum

Detta är alltså vad som ingår utöver ditt kontor. Givetvis så får du också tillgång till internet, och kan få en egen telefonlinje om det behövs. En av de allra största fördelarna med att hyra ett rum i ett kontorshotell i Stockholm är att du får allt det praktiska ordnat. du slipper fundera på saker som papper till skrivaren, om en glödlampa behöver bytas eller om en stol knarrar. De du hyr av löser det! 

24 jul 2020