Bästa tipsen för flytten

Är det dags att flytta i Stockholm? Då har vi samlat ihop några bra tips för dig. Att flytta ska vara kul och genom att följa våra förslag så kommer din flytt att bli ett äventyr istället för något som bara är jobbigt. Häng med!

Planering är A och O

Så är det och då menar vi inte bara vilket datum man flyttar. Mat, kartonger, några som kan hjälpa till att packa och inte minst flytthjälp - läs mer på https://www.flyttfirmainacka.se/ om du söker flyttfirma i Nacka eller övriga Stockholm. 

Maten kan du se till att ha gjort färdig dagen innan och servera kall medan ni jobbar på med flytten. Ett bra tips är goda mackor och något sött att dricka. När du sedan har ett lass med flyttkartonger så är det dags att börja packa.

Packningstips

Flyttlådor är inte helt vanliga kartonger. De är förstärka för att klara mer vikt och har dessutom bärhandtag. Vi rekommenderar verkligen den här typen av flyttlådor! Packa dem så här:

  • Ställ upp flera lådor i det rum du ska packa ner
  • Stoppa ner tyngre saker i botten på lådorna och fördela dem så inte alla tunga saker hamnar i samma låda
  • Fyll på med lättare saker som inte är ömtåliga och packa sist de ömtåliga sakerna som du också sveper in i papper eller tyg för att skydda

När du ska packa porslin är tidningspapper mycket bra att använda som skydd. Tänk på att inte fylla lådorna till toppen för porslin är tungt! 

14 Nov 2022