En barnvagn som får plats

När föräldrar vill röra sig ute med sina små barn - gå på kafé eller restaurang, prova kläder på stan eller bara något så enkelt som att åka hiss eller buss - så måste de ta i beaktning hur mycket utrymme de kräver med vagn och allt som ska kånkas på. Den som har haft småbarn vet hur mycket det blir bara för en enkel runda på stan, med ombyten, blöjor, mat, dricka, flaskor etc...

En smidig barnvagn

När man ska välja vilken barnvagn man ska köpa så är storleken och smidigheten ofta en viktig faktor, särskilt om man bor i en tätort som man vill få plats i. Som föräldraledig går man gärna och fikar på dagen, men barnvagnen måste få plats där inne.

Bugaboo Cameleon är en suverän barnvagn ur detta hänseende. Den är liten och nätt - och extremt smidig! Den fungerar dessutom såväl för det nyfödda barnet som för tvååringen så det är en barnvagn man kan ha länge. Bugaboo Cameleon har stilren design och känns modern i både utseende och funktion - det är en perfekt barnvagn för föräldrar i staden! Trots sin nätta design är Bugaboo Cameleon en stabil och säker barnvagn som din lilla juvel fördas tryggt i.

Köp din barnvagn på Pyret & Snäckan

På Pyret & Snäckan säljs både barnvagnar och bilbarnstolar av kända, omtyckta märken. Man får fri frakt vi köp över 500 kronor och suverän service i allmänhet. Du kan också fråga personalen på Pyret & Snäckan om råd inför ditt barnvagnsköp, så att du får den perfekta modellen för era behov.

25 Aug 2016