Fönster ut mot världen

Oavsett om du har ett café eller ett hus så har dessa fönster. Dessa fönster kan vara av dålig kvalitet. Eller så har det helt enkelt missköts med underhåll och renovering av dessa. Fönster, oavsett var de sitter, måste ofta underhållas för att de ska hålla i många år. Om du har dåliga fönster så finns det ett alternativ mot att renovera. Du byter i stället ut dem mot underhållsfria aluminiumfönster. Då kommer du slippa framöver att renovera, slipa, spackla, måla och ha dig. Med aluminiumfönster som är underhållsfria så har du fönster som kommer att hålla i många år framöver. Du kan byta fönster själv på enkelt sätt och du kan välja fönster i en mängd kulörer om du köper dina fönster hos Westcoast Windows. De har nämligen sju olika kulörer plus standardvit till insidan av fönstren samt elva kulörer för utsidan av fönstret.

Smarta glas i dina fönster

Du kan välja mellan 2-glasad eller 3-glasad lågenergiruta i dina fönster. Det går även att välja glas som ger skydd mot solljus, reducerar trafikbuller eller som förebygger risken för inbrott. Sedan kan du även välja till vilket sorts handtag du vill att dina underhållsfria aluminiumfönster ska ha.

Westcoast Windows underhållsfria aluminiumfönster har en extrem lång livslängd tack vare sin kombination av trä och aluminium. Du kan även få skjutdörrar i samma material som även de klarar av tuffare väderförhållanden samt att även de är underhållsfria. Det gör att du får ett enhetligt utseende.

11 Feb 2016