Hälsa för framtiden

Nog för att chokladbollar och kanelbullar tillsammans med gott kaffe eller en färsk juice gör under för hälsan, så får man inte glömma bort hur viktigt det är att träna och äta nyttigt mellan fikapauserna. Kroppen behöver så himla många olika saker och det bästa man kan ge sina barn är ett naturligt förhållningssätt till balanserad kost och träning. Alla hade vi gärna levt på godsaker, men för att de ska få ha sin plats så måste man ju se till att de är just godsaker som man får njuta av då och då, inte utfyllnadsmat.

Det är enkelt

Kosten bör bestå av gott om protein och nyttiga fetter, samt kolhydrater från naturliga källor. Sedan fyller man på med vitaminspäckade grönsaker och frukt. Det är inte svårare än så. Tränar man fokuserat så kan tillskott vara till fin hjälp, själv gillar jag Fitline Beauty Line för både hälsotillskott och beautyprodukter. Seriöst företag helt enkelt. Det finns även Fitline Barn och företaget ägnar sig parallellt med välgörenhet vilket gör att man gillar dem lite extra. Såna företag lyfter vi gärna!

Må bra

Skönhet kommer inifrån, sägs det, och visst är det så. Men det är lättare att ha gott självförtroende och positiv livssyn när man tar hand om sig själv och täcker sina basala behov, som kost, träning och sömn ju är. Det är lätt att glömma i hetsen som pågår ute i samhället.

Nu ska jag ut och springa en runda, sedan äta en fin kycklingsallad och sedan en kopp kaffe och en chokladboll till efterrätt. Perfekt upplägg!

3 Oct 2017