Espresson är hetare än någonsin, och vi pratar givetvis inte om dess temperatur, som ju ska vara konstant. Vi dricker väldigt mycket espresso, både ute på kafé och hemma. Det är en start kaffesort som piggar upp, samtidigt som den är väldigt aromrik. Man kan såklart göra sin favoritkaffe med espresso som bas, och tillsätta mjölk, skum, socker, essenser och syrops. Man kan också spetsa sin espresso med alkohol för lite festämning.
Idag bjuder vi på lite intressanta fakta om espresson, samt fakta som inte alltid har särskilt stark verklighetsförankring.
Andra inlägg
- Viktigt med bra knivar i köket
- Bjärekyckling eller majskyckling - vad är skillnanden?
- Stopp i avloppet - får inte hända
- Hur länge ska en spis hålla?
- Byta mat mot proteinpulver?
- Bästa tipsen för flytten
- Unna dig lite lyx med löjrom
- Bjud på fisk till mors dag
- Gott med semlor
- Ett ostparadis i Falköping