Tapasbar för finsmakare

Den som en gång har ätit tapas vet att då blir man serverad bara godsaker, och godsaker behöver inte alltid vara sötsaker. Att gå på tapasbar är att umgås på ett avslappnat sätt, chosefritt, enkelt, inte krusiduller - utmärkt som en afterwork med kollegerna och ett sätt att inleda helgen på. Varför inte besöka en tapasbar med hög kvalitet och spanska smaker?

Alegria tapasbar på Östermalm

Det är går att få goda tapasrätter också i Stockholm. På fashionabel adress i hjärtat av Östermalm finns en spansk tapasbar med mysig atmosfär där man inte har sparat på kvaliteten. Här smakar tapasrätterna som de ska och gör var som helst i Spanien - fast denna gång i Stockholm. Här kan du stressa ner, chilla och ha trevligt med ditt sällskap. Tapas är små rätter, som tillsammans skapar en hel måltid med bara goda ingredienser. Vill du äta potatis och kött, gör du det, men i spansk tappning. Köttet är av det allra finaste patanegra skinka, potatisen göms i en god tortilla. Grönsaker kommer i form av marinerade tomater, champinjoner och oliver. Brödet doppas i lite olivolja, salt och tapenade, en mix på svarta oliver, sardeller, vitlök och kapris.

Boka bord bäst på helgerna

Här är det bäst att boka bord så du är säker på att få som du önskar. Trevlig personal önskar dig välkommen och ser till att du trivs under kvällen. Du kan ta med barnen. Personalen tar bara fram barnstolen åt dig. Alla är välkomna till tapas i Stockholm!

31 Aug 2017