Tre saker man helst inte gör själv

En av de saker vi helst slipper göra själva är städning och speciellt då flyttstädning. Tur då att det finns företag som flyttstädvärmdö.nu som utför flyttstädning i Värmdö så att man kan välja om man vill göra det själv eller inte. Men vi börjar vår lilla lista på saker man helst inte vill göra själv - på bageriet. 

Wienerbröd

Det finns massor av recept på wienerbröd och hur man gör för att lyckas med dem. Det spelar nu inte så stor roll för din ugn hemma är inte samma typ som den de har på bagerierna och de använder dessutom en kavlingsmaskin som gör jobbet enklare. Har du någon gång testat att göra egna wienerbröd så vet du att de lätt blir hårda och inte alls frasiga och goda. 

Praliner

Ni vet de där goda som knäcker till i munnen när man biter igenom chokladhöljet. Det finns de som klarar av att göra dem hemma, men det är svårt att lyckas. Först och främst så har bagerierna formar som de använder och sedan har de utrustning för att temperera choklad. 

Så var det städningen då

Ja det är den tredje saken på min lista över saker man helst slipper göra själv. Jag nämnde flyttstädning, och du kan få hjälp med flyttstädning i Nacka också såklart, inte bara i Värmdö. Det finns bra städfirmor som kan se till att ditt hem blir skinande blankt och du måste ju faktiskt inte göra det själv. 

28 Sep 2020