Två restauranger

Som en blogg med fokus på kulinariska (positiva) upplevelser känner vi att det är vårt ansvar att rekommendera restauranger lite då och då. Idag ska vi prata om två restauranger på olika platser i Sverige, men som har det gemensamt att de båda är väl värda ett besök.

Catering och restaurang i Malmö

Vi börjar man Malmö, denna stad som alla har en åsikt om. De som bor i Malmö och upplever staden på nära håll har sällan ett ont ord att säga, det bubblar här, pyser och fräser - och allt på bästa tänkbara vis. Malmö är ingen tråkig stad, här finns massor av saker att göra, maängder av mat att smaka och otaliga kaféer att sörpla kaffe på. Vill man bort från centrum rekommenderar vi varmt ett besök till Restaurang Rönnebäck som ligger vid Rönnebäck Golfclub i Oxie, strax utanför Malmö. Hit kan man komma för att äta lunch, eller för att beställa catering till festen - och vilken mat sedan! På Restaurang Rönnebäck lämnar de inget utrymme för besvikelse.

Catering i Malmö finns även att beställa hos Laziza. 

Restaurang(-er) i Växjö

Sedan åker vi lite längre norrut och stannar till en stund i Växjö. I denna småländska, gröna stad finns Växjö universitet vilket ger staden en ung, framåtblickande profil. Man lägger mycket kraft på att skapa en grön, hållbar framtid vilket alltid ska uppmuntras. I Växjö finns också suveräna restaurangen 4 Krogar vid sjön - ett genialt koncept eftersom man som gäst får välja mellan fyra olika restauranger under ett och samma tak. Dessutom är utsikten suverän. Restaurangerna som finns på 4 Krogar är:

  • Steakhouse
  • Bistro
  • Grekisk
  • Fine Dining

Så det finns något för varje smak. Vi rekommenderar helt klart 4 Krogar när du vill tipsas om en bra catering i Sölvesborg.

Smaklig spis!

19 Apr 2016