Viktigt med rätt köksutrustning

Alla som har café, eller restaurang vet hur viktig köksutrustningen är. Den ska hålla hög kvalitet, vara lätt att rengöra och samtidigt ändamålsenlig. Det vill säga, man har inte så låga krav på köksutrustningen, direkt. Det behövs både kall- och varmskåp, skåp för både nedkylning och uppvärmning, förutom det uppenbara; stor spis, ugn, mikrovågsugn och stor diskmaskin. Samtidigt ska det hela vara ergonomiskt så personalen inte behöver stå i spagat för att kunna göra maten. I ett café behöver man även en ordentlig kaffemaskin, kanske det viktigaste.

Finns företag som tillverkar miljövänligt

GSP Produktion arbetar med storköksutrustning och kompostmaskiner. Förutom det tillverkar de  utrustning i rostfritt material för medicinskteknisk utrustning inom sjukvården. De arbetar bland annat med tig svetsning, förzinkning, svartkromatering och pulverlackering inom legotillverkning. Ungefär halva produktionen är storköksutrustning och kompostmaskiner och har miljögodkännande för ytbehandlingar. 

Miljövänligt allt viktigare

Vi ser väl ett alltmer uppvaknande för miljöfrågor inom så gott som all industri. Det har blivit allt viktigare att företag och samarbetspartner arbetar hållbart och kunnigt. Därför är det bra med företag som GSP Produktion som är medvetna om och vill värna om miljön. Länsstyrelsens miljöprövningar har godkänt dem för hantering och utförande i elförzinkning och betning av rostfritt stål med utsläppsrättigheter som är i enlighet med miljöbalken.

23 Sep 2017